torstai 11. kesäkuuta 2015

Phytomerin kuorintaa

Tällä kertaa pääsenkin käsiksi minulle ihan tuntemattomaan tuttavuuteen. Vuonna 1972 perustettu perhe-yritys Phytomer valmistaa ihania merellisiä kylpylätuotteita!

Bloggari-kollegalta kantautui minulle ihanan raikkaalle tuoksuva Phytomerin Resurfacing Peel. Tälläiset tuotteet aina uteluttaa ja tässä onkin "tupla kuorintateho",niin kemiallinen kuin fysikaalinenkin.

Kuorinta-aine,tai naamio,on pakattu koruttomasti rauhoittavan siniseen,luoden juurikin sellaisen kylpylä-fiiliksen.


"Phytomer Resurfacing Peel is a physical and enzymatic exfoliant that refines, brightens, and balances skin tone and texture using marine alpha hydroxy acids. Phytomer Resurfacing Peel finely polishes, stimulating cellular renewal and removing dead skin cells, while soothing for a smooth, radiant complexion."

Features / Benefits:
• Gently exfoliates to soften and brighten.
• Stimulates cellular renewal.
• Relieves irritation and redness.
• Maintains skin's moisture.
• Protects.Kuorintavoidetta levitetään pieni määrä kostealle ihollle ja sen annetaan vaikuttaa viitisen minuuttia. Vaikutusajan jälkeen voidetta hierotaan iholle korkeintaan minuutin ajan.

Huomasin itse tarvitsevani ainetta kyllä enemmän kuin pikkaisen!
Voide on todella paksua,ihan kuin märkää sokeria ja sitä on hankala levittää pienenä määränä ihoon tai jos iho on ehtinyt jo kuivahtaa.


Niinkuin kuvissa näkeekin,ihan kuin sokeria! :D


Vaikutusajan jälkeen naamion kasvoilla hierominen on myös haastavaa sokerisuuden takia,onhan se nyt tässä vaiheessa jo kuivunut ihoon. Olenkin siis kokenut helpoimmaksi kastella kädet ensin.

Voide on todella karheata joten hyvin tujakka kuorinta tästä tulisi jo ihan fysikaalisten ominaisuuksiensa takia.


Jälkeenpäin iho on ihanan pehmeä mutta ainakin minun tapauksessani aika arka vaikken edes hieronut kuorinta-ainetta kunnolla ihoon vaikutusajan jälkeen. Tulin myös aika punakaksi.

Kosteusvoiteen ihoni tietenkin imaisi aivan onnessaan ja aamulla peilistä odotti ihanan tasaisen iho.


Onko Phytomer merkkinä teille tuttu?

2 kommenttia:

  1. Onpas melkoisen tehokkaan kuuloinen! Ei varmaan ihan herkimmille ihoille. Phytomerin tuotteista on tosiaan sellainen spa-fiilis. Tykkään myös niiden tuoksuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo yllättävän tymäkkää tavaraa :)

      Poista