sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Omat himotuimmat osa 10

Tämän höpöttelysarjan pointtina on siis esitellä teille tuotteita jotka herättävät minussa mielenkiintoa ja uteliaisuutta kokeilun suhteen ja toivoa että teillä olisi jo niistä kokemusta ja ehkäpä jotain sanottavaa.. :)

Tämän kerran uteliaan hehkutuksen kohteena on Supermoodin tuotteet.Supermoodin tuotelinjoina on Egoboost ja Beauty Sleep.

Egoboost perustuu korkeaan antioksidanttipitoisuuteen joka saadaan Suomen luonnossa esiintyvästä pakurikäävästä. Antioksidanttien tiedetään eheyttävän ihoa ja korjaavan pigmenttimuutoksia.

Beauty Sleep-linjan pääraaka-aineena taas toimii merifenkolin kantasolu. Tuotteisiin on pakattu paljon ravitsevia ainesosia ja niiden on tarkoitus auttaa ihoa palautumaan yön aikana.


Mutta niihin tuotteisiin..


Miselli-vedet ovat olleet "kova sana" jo jonkin aikaa ja minusta on ihana miten niistäkin on nyt eri variaatioita. Niinkuin esimerkiksi tämä,vaahtomainen miselli-"vesi"! Tässäkin vaikuttavana aineena on pakurikääpä niinkuin egoboostin muissakin tuotteissa.Tämä onkin mielenkiintoinen tapaus..
Supermood ei keskity pelkästään ulkoiseen "kaunistamiseen" vaan haluaa vaikuttaa myös sisäisesti saatavaan kauneuteen.
Inner beauty powder onkin siis ravintolisä jossa on kollageeniä,pakurikääpää ja mustaherukkaa. Tämä ravintolisä vahvistaa immuniteettia sekä kollageeni rakentaa,kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Minulle tämä heti!


Sitten päästäänkin Beauty sleep-linjaan.
Beauty Sleep:llä on oma puhdistusöljynsä ja se alkoi kiinnostaa. Puhdistusöljyt ovat minulle vielä ihan täysi kysymysmerkki ja kokeiluni niistä on vielä pientä joten olisi ihana kokeilla puhdistusöljyjä ja konkreettisesti todeta niiden ero omalla iholla.
Tämä puhdistusöljy sisältää useita hoitavia öljyjä ja voisin kuvitella tämän olevan aivan täydellinen atooppiselle iholle!Absolute Bliss Serum on tarkoitettu yönaikaiseen hemmotteluun. Sen kerrotaan uudistavan ja kosteuttavan ihoa tehokkaasti. Tuoksusta mainitaan että se olisi lämpimän vaahtokarkkimainen,mitä! Eihän tälläisiä vaaleanpunaisia tehokkaasti hoitavia ja tuoksuvia hömppiä voi vastustaa ;)


Supermood on kaikenkaikkiaan KAUNIS ja ihanan yksinkertaistettu merkki. Pakkaukset ovat klassisen kauniita,ei liian prameilevia tai tylsiä,ihan vaan yksinkertaisen kauniita. Minuun vetoaa kovasti tuo hennon vaaleanpunaisuus Beauty Sleepissä!


Oletteko te kokeilleet Supermoodin tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan noiden tuotteiden ulkonäköä, niissä on kaikkea, mutta ei mitään liikaa. Onneksi myös sisältä kokeilemissani tuotteista on ollut priimaa. :) Varsinkin tuota Beauty Sleep seerumia olen kuluttanut jo yhden pullon melkein loppuun, juuri pohjia siitä pumppailen. Ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis ai että nuo hempeän vaaleanpunaiset tuotteet! <3

      Poista