tiistai 16. kesäkuuta 2015

Omat himotuimmat osa 9

Tämän höpöttelysarjan pointtina on siis esitellä teille tuotteita jotka herättävät minussa mielenkiintoa ja uteliaisuutta kokeilun suhteen ja toivoa että teillä olisi jo niistä kokemusta ja ehkäpä jotain sanottavaa.. :)


Pai on vuonna 2007 alkunsa saanyt lontoolainen yritys. Merkin keksijä alkoi kehittää luonnonmukaista ja herkälle iholle suunnattua kosmetiikkaa herkityttyään itse kemikaaleille ihonhoidossa.

Pailla onkin aivan ihania tuotteita!


Tämä ihanan pirtsakka oranssi öljy onkin näkynyt jo useammissa blogeissa ja ihmiset ovat aivan hullaantuneita tähän!

Rosehip BioRegenerate Oil seerumi uudistaa vaurioitunutta ihoa. Voimakkain markkinoilla oleva ruusunmarjaöljytiiviste parantaa ihon napakkuutta ja joustavuutta. Tretinoiniini kuljettaa ihoa korjaavan a-vitamiinin suoraan epidermikseen ilman ärsytystä. E-vitamiini korjaa uv-säteiden aiheuttamia vaurioita.

Tässä on kuulemma upeat kosteutustehot ja iho jää ihanan pehmeäksi,loistavaa!


Sea Aster&Wild Oat Instant Calm Redness Serumiin en ole vielä blogeissa törmännyt mutta se kuulostaa myös aivan ihanalta. Seerumi on suunnattu herkästi reaktiiviselle iholle rauhoittamaan ja vähentämään punoitusta. Villi kaura vähentää tulehdusreaktioita ihossa ja toimii luonnollisena antihistamiinina.

Tämä olisi aivan loistava varsinkin talviaikaan kun kasvoni hehkuvat jatkuvasti punaisina!


Royal Jasmine&May Chang Replenishing Body Oil on suunnattu kosteusköyhälle ja kuivalle iholle. Öljyssä on niin vitamiineja kuin omega 3&6 öljyjä auttamaan ihon kunnossapitoon.

Olen alkanut käyttämään enemmän öljyjä ihonhoidossa ja tämä kuulostaa niin houkuttavalle!


Pailla on kauniin simppelit pakkaukset jotka kuitenkin näyttävät jopa kylpylämäisiltä sekä vaikuttavat INCI-listat. En ole törmännyt tähän merkkiin muualla kuin verkkomyynnissä,maahantuodaanko tätä edes Suomeen? Niin tai näin,tätä on kyllä ehdottomasti päästävä kokeilemaan!
2 kommenttia:

  1. Itsekään en ole käyttänyt vielä mitään Pailta, pitää varmaan korjata tilanne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyl tiedä miten oon itekin välttyny näinki pitkälle.. :P

      Poista