tiistai 16. kesäkuuta 2015

Omat himotuimmat osa 8

Tämän höpöttelysarjan pointtina on siis esitellä teille tuotteita jotka herättävät minussa mielenkiintoa ja uteliaisuutta kokeilun suhteen ja toivoa että teillä olisi jo niistä kokemusta ja ehkäpä jotain sanottavaa.. :)

Aina himotuimpien ei tarvitse olla niitä kalliimpia tuotteita vaan sellaisia jotka on syystä tai toisesta jääneet kokeilematta.

Tämän kertainen on..


Virolainen JOIK on merkki joka keskittyy luonnonraaka-aineisiin. Eva-Maria Õunapuu lähti ensin kehittämään tuoksukynttilöitä vuonna 2005 mutta mutkien kautta alkoikin tehdä myös ihon-ja kasvojenhoitotuotteita.

Ulkonäkö on kauniin yksinkertaista ja värit kauniita.


Kookosmaito-vartalovoide houkuttaa niin ulkomuodoltaan kuin sisällöltäänkin. Vartalovoide sisältää sheavoita,kookosöljyä sekä oliiviöljyä. Se rauhoittaa kuivaa ihoa. Tuoksussa yhdistyy trooppinen kookos ja ananas.

Olen yleensä vartalovoi-ihmisiä mutta tämä kuulostaisi lupaavalta!


JOIK:n kaakaovoipuikosta olenkin jo kuullut ja pelkkää hyvää. Puikko sisältää kaakaovoita,sheavoita,oliiviöljyä ja jojoba öljyä. Puikko on tarkoitettu kuivimmille ihoalueille levitettäväksi. Ensimmäisenä mieleeni tuli miten kädet varmasti rakastaisivat tätä talvi-aikaan!


Silky Facial Serum With Cranberry Seed Oil on tarkoitettu kuivalle ja/tai vanhemmalle iholle. Seerumi on täynnä kosteuttavia ja kosteutta sitovia ainesosia,täydellistä!


Facial Toner With Aloe and Sea-Buckthorn Oil on kosteuttava ja kirkastava kasvovesi. Kasvovesi on täynnä eri vitamiineja ja eteerisiä öljyjä hoitaakseen ihoa. Tuote on ravistettava ja se voi kovettua kylmässä mutta on taas valmis käyttöön lämpimässä huoneilmassa. Kiinnostavaa!


Ja sitten pääsemmekin JOIK:n alunperiseen tuoteajatukseen.. <3


Eli ne kaikki ihanat tuoksukynttilät! Tuoksujahan löytyy aina kanelipullasta kuohuviiniin&mansikkaan. Olen itse aivan koukussa tuoksukynttilöihin eikä koti ole koti ilman niitä. Näitä on siis ehdottomasti saatava!


Onko JOIK teille merkkinä tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti