keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Omat himotuimmat osa 6

Tämän höpöttelysarjan pointtina on siis esitellä teille tuotteita jotka herättävät minussa mielenkiintoa ja uteliaisuutta kokeilun suhteen ja toivoa että teillä olisi jo niistä kokemusta ja ehkäpä jotain sanottavaa.. :)

Tämän päivän kohteena Kiehl's.


Ai herranjumala miten ihania juttuja Kiehl'sillä on!

Kiehl's oli aluksi vuonna 1851 Kiehl Pharmacy New Yorkin East Villagessa joka alkoi kehittää omia tuotteitaan normaaleille kansalaisille vuosikymmenten saatossa. Osa Kiehl'sin suosituimmista tuotteista,esimerkiksi Blue Astringent Herbal Lotion ja Creme de Corps,ovatkin kehitetty jo 1900-luvun alkupuoliskolla!

Ensimmäisenä silmääni iskee Midnight Recovery-sarja.


 "Regenerates, repairs, and replenishes skin for smoother, healthier skin". Omalla uteluttamis-listallani olisi siis tuo tehoseerumi yöksi ja silmänympärysvoide. Ja onpa kauniin yönsininen värimaailma <3

Mutta niihin muihin..

Silmänympärystuotteet eli Eye Alert ja Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate


Minullahan on ongelma tummien silmänalusien ja turvotuksen kanssa ja Eye Alert on Kiehl'sin täsmätuote näihin ongelmiin,vähintään siis kokeilemisen arvoinen juttu!

Line-Reducing Eye-Brightening Concentare taas perustuu C-vitamiinin vaikutuksiin mikä sai minut kiinnostumaan. Hieman tosin harhaanjohtava nimi.. ;)

Ja kasvojen ihonhoitotuotteisiin,ensin "seerumit" eli Over-Night Biological Peel ja Powerful-Strenght Line-Reducing Concentrate


Yritän päästä eroon normi-kuorinnoista koska ihoni on paikkapaikoin aika ohut joten ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä että biologinen kuorintaneste kiinnostaa ;)

Line-Reducing Concentrate on toinen C-vitamiini sarjan tuote joka uudistamiskykynsä vuoksi olisi aivan mahtava tuote kokeilla!

Seuraavaksi kosteusvoiteisiin eli Skin Rescuer Anti-Stress Redness Relief Facial Moisturizer ja Rosa Arctica Youth Regenarating Cream


 Skin Rescuer auttaa ihoa toipumaan stressin ja ulkoisten haittojen vaikutuksista,vähentää punoitusta,kuivuutta ja täplikkyytä kasvoilla. Ihanaa,tämähän olisi täydellinen tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni!

Rosa Arctica on rauhoittava ja kohdentaa tehonsa ikääntymisen ensimerkkeihin,listalle siis.. ;)

Ja vielä ihonhoidon puhdistustuotteet eli Rare Earthin Deep Pore Daily Cleanser ja saman sarjan Refining Toner

 
 Ihoni harvoin on näppyläinen mutta epäpuhdas se kyllä on. Mustapäitä ja tukkeumia,niin hankalia päästä niistä eroon! Tämä voisi siis olla kokeilemisen arvoinen linja.


Ja himotuslistani viimeisenä ihon-ja hiustenhoidon tuotteet eli voidemainen
Superbly Efficient Anti-Perspirant and Deodorant,Magic Elixir Hair Restructuring Concentrate with Rosemary Leaf and Avocado,Damage Repairing & Rehydrating Leave-In Treatment ja Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment.


Minulla on etsinnässä hellempi antiperspirantti yökäyttöön ja voidemainen kuulostaisi kivemmalta kuin perus antiperspirantit. Plussaa on tietysti että tässä on myös hoitavia aineita!

Jatkuva hiusten värjäämiseni on saanut minut jatkuvalle ristiretkelle etsimään hyviä ja kosteuttavia hiustuotteita ja tämä vaikuttaisi kivalle tehotuotteelle. Miracle Elixir hierotaan päänahkaan ja hiuksiin,annetaan vaikuttaa kymmenen minuuttia jonka jälkeen hiukset pestää normaalisti. Kuulostaa ihanalta!


Samaan tehotuotteiden sarjaan menisi myös päänahalle tarkoitettu kuorinta-aine. Hilse on harvoin ongelmani mutta käytetyt muotoilutuotteet ja herkkä päänahka on huono yhdistelmä joten kuorinta olisi tarpeen. Tämäkin levitetään ja hierotaan päänahkaan ennen pesua,annetaan vaikuttaa viitisen minuuttia jonka jälkeen hiukset pestään normaalisti.

Ja viimeisenä tuote pesun viimeistelyyn,hiuksiin jätettävä hoitoaine siis. Tämä vahvistaa hiuksia mm. Moringa öljyllä joten tuoksu on varmasti ihana. Lupaa korjata vaurioituneita hiuksia,yes please ;)


En edes tajunnut ennen tämän postauksen tekemistä että Kiehl'sillä ei todellakaan ole vain yhtä himottavaa tuotetta vaan MONTA! Listasta taisikin siis tulla kilometri postaus ja toivoisin kuulevani teiltä jos teillä on mitään kokemusta näistä tuotteista. :)

2 kommenttia:

  1. Käytin tosi paljon Kiehl`siä silloin kun sitä ei vielä saanut Suomesta. Nyt kun sitä saa, olen unohtanut melkein koko jutun, vaikka niillä on monia huippuja tuotteita. Liikaa purkkeja, liian vähän aikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin huvittava piirre monissa,itsessänikin,et kun jokin on helposti saatavilla,ei se sit enää niin kiinnostakaan.. ;)

      Poista