sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Omat himotuimmat osa 4

Tämän höpöttelysarjan pointtina on siis esitellä teille tuotteita jotka herättävät minussa mielenkiintoa ja uteliaisuutta kokeilun suhteen ja toivoa että teillä olisi jo niistä kokemusta ja ehkäpä jotain sanottavaa.. :)

Tämän seuraavan ei pitäisi tulla monelle kauneusbloggarille yllätyksenä.


Kyllä,hehkutuksia saanut Bakel.

Miksi Bakel?
 1. Bakel on markkinoiden ainoa ihonhoitosarja, joka sisältää vain vaikuttavia ainesosia.
 2. Bakel-tuotteet ovat turvallisia käyttää, koska ne eivät sisällä ihoa ärsyttäviä tai iholle haitallisia ainesosia kuten säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, petrokemikaaleja, silikoneja, alkoholia, sulfaatteja tai PEG-/PPG-yhdisteitä. Suomessa 14 Bakel-tuotteella on Allergia- ja Astmaliiton allergiatunnus.
 3. Bakel-tuotteiden kaikki ainesosat imeytyvät ja tehoavat nopeasti ja tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia ja puhtaimpia raaka-aineita.
 4. Bakel-tuotteita käytetään niiden turvallisuutensa vuoksi myös plastiikkakirurgisten toimenpiteiden ja laserhoitojen jälkeen.
 5. Ihon ikääntymisen merkkejä hidastavat vaikutukset on tieteellisesti todistettu.
 6. Yksi ja sama Bakel-tuote sopii niin kasvoille, silmänympärysiholle kuin kaulan ja dekolteen alueelle.
 7. Koska Bakel-tuotteissa on ainoastaan vaikuttavia ainesosia, saadaan jo vähälläkin käytöllä hyviä tuloksia aikaiseksi.
 8. Bakel-pakkauksissa on ainesosien INCI-nimien lisäksi kerrottu jokaisen ainesosan vaikutukset iholla.
 9. Bakel ei käytä tuotteissaan mitään eläinperäisiä ainesosia eikä tuotteita tai niiden ainesosia ole testattu eläimillä.
 10. Bakel on myös miesten mieleen, koska yksi tuote sopii sekä kasvoille että silmänympärysiholle, tuotteet eivät tuoksu miltään ja ne eivät jätä kasvoja tai käsiä rasvaisen tuntuiseksi.
http://www.bakel.fi/bakel/fi/

Bakel on markkinoiden ainoa ihonhoitosarja joka sisältää ainoastaan vaikuttavia ainesosia. Ja kuka nyt ei siitä pitäisi! Ei turhia silikoneja,säilöntäaineita sun muita.

Minulla ei ole kyseisistä tuotteista minkäännäköistä kokemusta mutta olen kuullut pelkkää hyvää. Itsellänikin kun on atooppinen iho,hyvin monen yrityksen tuotteiden kanssa arveluttaa että mitähän kaikkea ylimääräistä niihin on työnnetty ja mistähän ihoni päättäisi olla tykkäämättä.

Itse olen iskenyt silmäni erityisesti kolmeen tuotteeseen.


 Taisin kuulla ensimmäisenä Bakelin Cool Eyes silmänympärysvoiteesta. Voiteen pitäisi vähentää tummuutta ja turvotusta. Minulle molemmista on tullut ongelma "vanhetessa" joten tätä on ehdottomasti kokeiltava jossain vaiheessa! Tässä tuotteessa on 13 ainesosaa,joka on yllättävän paljon tämän brändin tuotteille.

Pure Peelistä en ole lukenut muiden kokemuksista mutta.. Kemiallinen kuorinta. Yes Please <3 Tässä on 9 ainesosaa.

Bakelin Q10-B5 seerumi on rauhoittava ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Itselläni on jatkuvasti suhteellisen punakka iho joten olisi kiva testailla miten se reagoi tai muuttuisi rauhoittavien tuotteiden kanssa. Tässä tuotteessa on neljä ainesosaa.

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista? Häiritsikö teitä tuoksuttomuus?

2 kommenttia:

 1. Itse tykkään sekä tuoksuttomista, että tuoksullisista tuotteista. Käytän paljon tuoksuja, joten jossain tilanteissa tuoksuttomuus voi olla myös plussaa. Bakelin tuotteet ovat hieman arvokkaampia, mutta sellaisia, joihin olen itse valmis satsaamaan ja olen satsannutkin sen jälkeen, kun sain näitä blogin kautta ensi kerran kokeilla. Aika harvasta ihonhoitosarjasta olen valmis maksamaan Bakelin summia, mutta tulokset vakuuttivat. Kannattaa Apteekeista kysellä, josko saisi riittoisia annospusseja kokeiluun ennen lopullista ostopäätöstä. Ainakin Bakelia myyvät verkkokaupat lähettävät niitä mielellään, kun kirjoitat viestin tilauksen oheen. Cool Eyes on ehdottomia lemppareitani, mutta lämpenin itse sille täysin hieman hitaammin kuin muille tuotteille, nyt en luopuisi siitä. Minulla onkin kaapissa uusi odottamassa, kun vanha loppuu. Pure Peel on tosi tehokas kuorinta ja nopea käyttää. Q10-seerumista ei itselläni ole kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt et kyllä ainakaan onnistunut tappamaan tätä mun himotusta,päinvastoin! :D

   Mulla riippuu niin tapauksesta,joihinkin oon valmis satsaamaan enemmän,just niinkun tälläsiin erikoistuotteisiin. Kokeilin aikoinaan Brazilian Peeliä,neljä pruuttaa oli n.100e,vieläkin hirvittää.. O.o

   Poista