perjantai 14. marraskuuta 2014

Ihanat halpikset osa 3

Tänään pääsemme taas pohdiskelemaan näitä halpoja mutta hyviä tuotteita. En todellakaan usko että kaiken tarvitsee maksaa omaisuuksia!

Nyt vuorossa on TRESemmen Deep Cleansing shampoo.


Kaikkihan tietävät että hiukset olisi hyvä syväpuhdistaa aika-ajoin mutta varsinkin jos käytät paljon muotoilutuotteita,olisi se hyvä tehdä useammin.

Itselläni tämä on varsinkin oleellista koska käytän värinaamioita viikottain,olen huomannut että hiusnaamion väri tarttuu huomattavasti paremmin syväpuhdistuksen jälkeen.

Tresemme on tunnettu valtavista pöniköistään ja se tekeekin tästä hyvän halpiksen vaikkei se välttämättä euromäärältään niin halvalta vaikuta. Kyseessä on kuitenkin niin iso purkki että se varmasti kestää vuoden.


Ainoa asia mikä minua tässä ärsyttää on tämän ison törpön epäkäytännöllisyys märissä käsissä,tätähän on siis hankala käyttää suihkun aikana. Mutta eikös tähän kyllä saa pumppujakin erikseen..?

Tuoksu tässä on suhteellisen mieto "Tresemmemäinen" eikä millään tavalla häiritsevä,ja yllättävää kyllä,shampoo ei tee hiuksia takkupesäkkeeksi vaan ne ovat silti helposti käsiteltävissä hoitoaineen tai värinaamion levitysvaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Mä joskus intopiukeena ostin jonkin Tresemmèn shampoon, se oli ihan ok ja hintaansa nähden jopa hyvää. Mutta hitsit, kun se purkki ei meinannut loppua millään, oli pakko luovuttaa kesken kaiken. :D Pitää laittaa tää syväpuhdistava mieleen, kun itsekin käytän säännöllisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on ihan oikeesti noita hiton ikuisuus-törppöjä. Mut on kyl epäkäytännöllisen mallinen.. :S

      Poista