maanantai 27. lokakuuta 2014

Omat himotuimmat osa 3

Tämän höpöttelysarjan pointtina on siis esitellä teille tuotteita jotka herättävät minussa mielenkiintoa ja uteliaisuutta kokeilun suhteen ja toivoa että teillä olisi jo niistä kokemusta ja ehkäpä jotain sanottavaa.. :)

Seuraavaksi jo useilla testissä ollut:


Bliss on Amerikkalainen kylpyläsarja joka on levinnyt kylpylöiden ulkopuolelle ja vihdoin Suomeen!

Olen lukenut jo arvosteluja muutamista naamioista ja vartalonhoitotuotteista mutta itseäni on jäänyt kutkuttamaan useampikin tuote kyseiseltä yritykseltä.Blissillä on upeita kuorintoja ja sehän on nyt jo ihan yleisessä tiedossa että erilaiset kuorinnat vetoaa minuun. Oma ihoni konstailee jatkuvasti milloin mistäkin syystä joten kirkastavat ja uudistavat kuorinnat saa silmät kiilumaan.


Myös kasvonaamioissa heillä on ihania vaihtoehtoja. Minuun vetoaa AINA silmänympärysnaamiot,ongelmani on tummat silmänaluset ja alkava rypistyminen. Tähän hengenvetoon en voi kuin surkutella että Clarins lopetti oman silmänympärysnaamionsa..


Mutta alunperin kiinnostukseni tätä yritystä kohtaan lähti siis näistä tuotteista. The Youth As We Know It aiheuttaa uteliaisuutta ja olisi ihana jossain vaiheessa päästä kokeilemaan koko satsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti