maanantai 20. lokakuuta 2014

Omat himotuimmat osa 1

Tämän höpöttelysarjan pointtina on siis esitellä teille tuotteita jotka herättävät minussa mielenkiintoa ja uteliaisuutta kokeilun suhteen ja toivoa että teillä olisi jo niistä kokemusta ja ehkäpä jotain sanottavaa.. :)


Ensimmäisenä pääsemmekin philosophyyn.


philosophy on ihon- ja vartalonhoitobrändi joka sai alkunsa Amerikassa 1996 Christina Carlinon johdosta. Alun alkaen hän työskenteli lääkepohjaisen ihonhoidon parissa kehittäen tuotteita lähinnä plastiikkakirurgien ja ihotautilääkäreiden vastaanotoille. Hän halusi kuitenkin tehdä jotain erilaista,kehittää laadukkaita,viimeisintä teknologiaa hyväksikäyttäviä tuotteita jotka tavallisten kuluttajien olisi helpompi tavoittaa.

Ehkä tämä pointti tekeekin tästä niin mielenkiintoisen! Nainen jolla on innovatiivinen ajattelutapa ja kokemusta myös lääketieteelliseltä näkökulmalta ei voi olla aivan väärässä mitä tulee kauniiseen ihoon.. ;)


Yksi uteliaisuuden kohteista onkin the microdelivery peel. Olen lukenut hehkutuksia tästä niiiiin monesta suunnasta että eihän tämä voi olla kuin ihanaa!

Olen koukuttunut erilaisiin kuorintoihin mutta yritän pikkuhiljaa päästä erikseen todella rakeellisista kuorinnoista,poskipäitteni iho kun on ohut.
Tämä kuitenkin saa uteliaaksi..

Kyseessä on kaksivaiheinen kuorinta jossa on luonnollisestikin kaksi tuotetta. Ensimmäisen purnukan sisältöä otetaan  teelusikallisen verran ja hierotaan ihoon noin minuutin ajan. Sen jälkeen suunnilleen saman verran otetaan toisesta purkista,hierotaan kasvoille ensimmäisen tuotteen päälle ja massa muuttuu vaahtomaiseksi ja lämmittää ihoa. Massa jätetään kasvoille 2-3min ajaksi imeytymään ja sitten huuhdellaan pois pyörivin liikkein. Maitohappo ja salisyylihappo kuorivat tehokkaasti samalla kun c-vitamiini ja peptidit uudistavat ja kiinteyttävät ihoa.

Ja tottahan toki siis myös tämä uteluttaa..




Tässä luotetaan happojen puhdistavaan,uudistavaan ja kirkastavaan voimaan. Tuotteesta kerrotaan että fytiini-, manteli-, ja atselaiinihappo kuorivat ja uudistavat ihoa tehokkaasti. Hmmmm..

Myös ihonhoito kosteutus ja heleytys mielessä on toteutettu mielenkiintoisella otteessa philosophyllä.



When hope is not enough on kevyt seerumi ikääntymisen ensimerkkeihin. Sisältää antioksidantteja ja peptidejä. Kirkastaa,kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Yes please!


philosophyltä löytyy myös turbo booster c-vitamiini jauhe joka sekoitetaan oman kasvovoiteen sekaan tuomaan heleyttä ja ennakoivaa anti-aging hoitoa iholle.

Käydessäni näitä läpi en voi uskoa etten ole vielä kokeillut yhtäkään!

Näiden kaikkien lisäksi yritykseltä löytyy oma tuotelinjansa herkullisiä suihkutuotteita jotka ovat olleet monella hehkutuksen aiheena sekä innovatiivisia ja korkealle nostettuja kasvovoiteita moniin eri tarpeisiin. Eikä tietenkään pidä unohtaa kaunista,simppeliä ulkoasua ja ihania "elämänviisauksia" purkkien kyljissä.

Oletteko te kerenneet kokeilla näitä tai muita philosophyn tuotteita? Mitä mieltä olette hinta-laatu suhteesta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti