keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ihanat halpikset osa 2

Jatkamme siis tänään hyvien halpiksien pohtimista :)

Olen niitä ihmisiä joilla hius-ja meikkityyli vaihtuu fiiliksen mukaan. Hiukseni ovat olleet todella pitkät ja todella lyhyet. Punaiset,oranssit,vaaleat,valkoiset,ruskeat,mustat.. Shokkiväreihin en ole vielä kajonnut ;)

Hiukseni ovat nyt pidemmät kuin vuosiin joten niiden laittaminenkin on ollut yhtä totuttelua. Tai rehellisesti sanoen,minulla ei ole mitään havaintoa mitä tehdä niille tässä vaiheessa!

Yleensä lyhyistä hiuksista siirtyessä pidempiin,lähes kaikki tutut ja turvalliset muotoilutuotteet siirtyvät kaapin perukoille,ne ei vaan sovellu raskaammaksi käyvään hiukseen.

Tämä minulla vaan on ollut käytössä pituudesta huolimatta jo viitisen vuotta:


Tänään siis käsittelyssä Schwarzkopfin Got2b POWDER'ful.

En käsittänyt hiuspuutereiden käytännöllisyyttä pitkään aikaan kunnes uteliaisuudesta päätin sitä testailla. Se tuo hyvin nostetta ohuisiin,perusskandinaavisiin hiuksiin.

Olen tykännyt tämän tuomasta jatkuvasta pöyhimismahdollisuudesta,laitan hiuspuuteria yleensä vain hiusten päälliskerroksiin. Puuteri jättää tyveen kitkaisen pinnan joten jo pienellä päänahan ja hiustyven hankauksella hiukset pöyhöttyvät reilusti.

Tosin ainoa asia mistä en ole ikinä tykännyt on se että tätä saa sitten tosiaan pestä pois muutamaan kertaan että hiukset todella ovat puhtaat.

Viimeksi ostaessani tämä muistaakseni oli jotain kuuden euron pintaan joten ei todellakaan paha sijoitus,varsinkin kun tämä on niin riittoisaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti